Toode lisatud

Jani i Helsingfors - Ljudabsorbenter i taket

Jani i Finland bestämde sig för att utnyttja det fria utrymme man ofta har uppe i skarven mellan taket och väggen och här följer hans fotografier från installationen av dessa ljudabsorbenter. För installationsanvisningar som sådana vänligen se här.
Ett bra verktyg att ha till hands är en vinkelhake. Man behöver även en borr/skruvdragare samt kanske även en stege eller motsvarande.
Här ser ni väggfästena på väg att fästas i de hål som just mätts ut. Hålen sitter vinkelrätt 23 cm ut från skarven mellan vägg och tak och efter man har borrat så sätter man in en plugg. Skruv och plugg medföljer alltid våra produkter.

Här är samtliga hörnfästen på plats och nu är det bara att hänga på absorbenterna, i det här fallet vita SuperChunk Corner.

Och här är reslutatet! Uppe i taket sitter således fyra vita SCC ljudabsorbenter: Maximalt utnyttjande av rumsutrummet. Bakom högtalarna har Jani placerat Hertz och bakom dem har han LED. På sidoväggen sitter också där ett par Hertz för att absorbera förstareflexerna.
Snyggt!