Toode lisatud

Daniel - Ljudabsorbenter med LED bakgrundsljus

 Dessa bilder är mörka för ljuset är nersläckt och ja, det stämmer: Dessa ljudabsorbenter har ni redan sett i det här galleriet men vi tyckte att när ljuset är nersläckt så är de värda ett eget galleri.
Då både Hertz och SuperChunk Corner (SCC) har en luftspalt bakom sig så kan man inte bara gömma kablar och annat bakom dem utan även sätta bakgrundsljus där. Det har Daniel gjort och här är vad han gjorde:
"Jag satte blå päronlampor a la 6x1W 365 nm LED bakom SCC med sladd hängande löst ned bakom och sedan i kabelkanal längst golvsockel till en central punkt så alla tänds samtidigt."

"Bakom Hertz är det en lång serie LED lysrör av 370 nm blå våglängd. Jag lade inte sådana hela vägen av två skäl, det första att transformatorn AC-DC bara klarade 15 W och varje lysrör var på 2 W så det blev 7 st på 38 cm var. Alternativ två att det blev så blått så att man trodde man var i ett rymdskepp eller något. Jag har vänt lysrören så att LED:arna lyser nedåt in i Hertz tavlan med, för annars lös de upp så man fick ont i huvudet och mådde illa!
Riktigt snyggt och skönt när man äter popcorn och ser på film när det är nedsläckt för då ser man de också utan att det stör bilden. :) "