Toode lisatud

Christopher - Hemmabio ljudabsorbenter med filmmotiv

Christopher bor i en etagevånging och hans Hemmabio finns på andra våningen. Bilden här till vänster visar ingången. Men han hade problem med främste de högre frekvenserna och behövde få bort både ekon och förstahandsreflexer, både i Hemmabion och i resten av lägenheten. Här är hans egna ord:

"Tack vare Sounds of Science har jag nu eliminerat ekon i mitt biorum. Började med de 4st hertz på sidoväggarna och redan där märkte man en stor skillnad på rummets akustik, som har betongväggar. Kompletterade med 2st stora hertz framtill och passade på att lägga till lite snygga motiv i hallen utanför och nu är det nästan helt tyst. Inte nog med att de plockar bort ekon, de är väldigt snygga och prisvärda också. Det är nästan så att man vill fylla resten av lägenheten med absorbenter, då de resterande rummen inte är lika tysta =)

Jag rekommenderar Sounds of Science och deras produkter, inte bara för att produkterna i sig är extremt vägjorda, håller en hög kvalitet och är väldigt lätta att montera, utan även för att deras service är fruktansvärt bra. "

Här syns också de två Hertzen med svart Camira, i storlek 100*150. Christophers system i övrigt består av:

Centerhögtalare: DALI IKON VOKAL 2 MK2


Kompakthögtalare: 2 × IKON ON-WALL MK2


Subbas: 1 × DALI IKON SUB MK2


Golvhögtalare: 2 × DALI IKON 6 MK2


Förstärkare: Denon AVR-3313


Projektor: Sony VPL-HW50ES


Duk: Euroscreen Linea Tab-Tension ReAct 2.1


TV: Sony KDL-55HX853