Toode lisatud

Carl - dubbelt problem vardagsrum och hembio.

Carl hade lite av ett dubbelt problem. Med hans egna ord från hans första kontakt med oss:
"Hej!
Jag skulle vilja ha ett lösningsförslag och offert för att förbättra akustiken i mitt vardagsrum och kök. Fokus ligger på vardagsrummet då det dels är en öppnare yta, och dels att jag kör mitt hembiosystem där.
Jag upplever dessa ytor som väldigt lyhörda och de skapar ett tydligt eko vid högre samtalsnivåer eller barn som leker :-) Förhoppningen är även att skapa ett betydligt bättre klimat för min HIFI-utrustning också.
På de bifogade bilderna ser ni hur miljön ser ut, planritningen ger er förhoppningsvis de mått ni behöver. Tveka inte att ringa om ni har ytterligare frågor.
Tack på förhand!
//Carl"
För hembiosystemet valde vi dämpning bakom frontarna, samt en Hertz på sidoväggen. På bakväggen fanns det plats för en liten absorbent också. För den öppna planlösningen blev det tre stycken Hertz 100*150 och några mindre närmare köksdelen.
Resultatet blev förnöjsamt. Med Carls egna ord:
"Vi är som jag sa tidigare jättenöjda med hela er leverans och service. Ljudklimatet är helt fantastiskt jämför med tidigare, även ljudet från hembioanläggningen är klart bättre. Det stummare ljudet gör att jag kan spela högre utan att det låter skrikigt i mellanregistret och diskanten, basljuden låter djupare och luftigare. Hela ljudbilden är nu mer nyanserad och klarare.
 Ha det bra, vi hörs!
 //Calle"